ODJECI POLUFINALA: Matovića i Partizan "ubile" povrede! Jovanović svestan da još ništa nije završeno

Autor: Tanjug

Sport

01.06.2021

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znamo da posao nije gotov i naradna dva dana potrudićemo se da budemo spremni za revanš meč, izjavio je trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović posle pobede nad Partizanom 94:86 u prvoj utakmici polufinala plej-ofa Superlige Srbije.

RepublikaFoto: KK Partizan
Aleksandar Matović

Strateg Mege je konstatovao da je i u najavi utakmice napomenuo da će konačan ishod zavisti od toga da li će njegov tim moći fizički da parira Partizanu.

- Forsirali su igru sa dva visoka igrača. Čak i trenucima kada smo imali veliku prednosti pravili su nam dosta problema skokom u napadu, ali veći deo utakmice odirgali smo jako dobro. Čestitao bih ekipi Partizana na fer i korektnoj igri, ali i mojim igračima što su dali sve od sebe da završimo utakmicu na ovaj način.

Trener Partizana Aleksandar Matović istakao je da je ovo bila veoma specifična utakmica za njegov tim s obzirom na brojne promene u sastavu, kao i činjenicu da je zbog povreda nedostajalo nekoliko igrača.

- Mogli smo da očekujemo nešto ovako, jer smo morali da prihvatimo neke koncepcijske rizike koji se ovog puta nisu isplatili, tako da je Mega pogodila šuteve koje smo mi praktično morali da trpimo. Za dva dana je nova utakmica, videćemo šta možemo da uradimo da se što bolje spremimo - zaključio je Matović.

Polufinale plej-ofa Superlige Srbije igra se na dve pobede, a revanš meč na programu je u četvrtak 3. juna u "Hali sportova" sa početkom u 19 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading