GROM IZ VEDRA NEBA: Iznenadna SMENA trenera, očekuje se brza reakcija!

Autor:

Sport

01.06.2021

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši FMP-a eliminisani su već u četvrtfinalu plej-ofa KLS od Borca iz Čačka.

RepublikaFoto: KK Partizan
Erik Mika u duelu sa košarkašima FMP-a u ABA ligi

Ceh za loš rezultat u domaćem prvenstvu platio je trener Vanja Guša, koji se više ne nalazi na klupi Pantera.

- KK FMP obaveštava javnost da Vanja Guša nije više trener našeg seniorskog tima. Vanja Guša je imao ugovor sa KK FMP do kraja takmičarske sezone 2020-2021, a odluka da se ne produžava doneta je zajedničkim dogovorom kluba i trenera. KK FMP izražava ogromnu zahvalnost treneru Vanji Guši koji je uspešno ostvario cilj koji je pred njega bio postavljen u nezavidnoj situaciji, a to je ostanak tima u prvoj ABA ligi. Od polovine februara kada je preuzeo ekipu ostvario je 6 važnih pobeda (Krka, Zadar, Cibona, Mornar, Mega, Krka) od toga većinu na gostujućem terenu i pomogao timu da nekoliko kola pre kraja ABA Lige ostvari primarni cilj. Vanja Guša ostaje neizbrisiv deo bogate istorije našeg kluba u kome je proveo 7 godina, osvojio je dve titule juniorske Evrolige, uveo u seniorsku košarku brojne igrače KK FMP i konačno ove sezone bez premišljanja preuzeo tim u teškoj situaciji i pomogao nam da ostvarimo cilj. KK FMP želi Vanji Guši puno uspeha i sreće u nastavku trenerske karijere. O imenu novog trenera seniorskog tima klub će blagovremeno obavestiti javnost - stoji u saopštenju FMP-a.

Podsetimo, FMP se grčevito borio za opstanak u ABA ligi, a upravo je Guša ostavio Pantere u društvu najboljih. On je na klupi FMP-a nasledio Vladimira Jovanovića, koji je preuzeo Cibonu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bcfmp (@kk_fmp_beograd)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading