BOMBETINA: CSKA spreman da PLATI 350.000 evra za SJAJNOG pleja!

Autor:

Sport

01.06.2021

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

CSKA je osvojio četvrto mesto u Evroligi ove sezone, a u Moskvi su već krenuli pripreme za narednu.

RepublikaFoto: Starsport
Duel Džordana Lojda i Rokasa Jokubaitisa u hali "Aleksandar Nikolić"

CSKA će u narednim danima pokušati da u svoje redove dovede plejmejkera Žalgirisa Rokasa Jokubaitisa.

Poslednjih nedelja spominjalo se da je Litvanac postigao verbalni dogovor sa Barselonom, koju sa klupe predvodi njegov sunarodnik Šarunas Jasikevičijus.

Ipak, sad se u trku za Jokubaitisa umešao moskovski velikan. CSKA je spreman da plati Žalgirisu 350.000 evra koliko iznosi izlazna klauzula za sjajnog pleja.

Ono što je bitno napomenuti, jeste da je Barselona spremna da plati samo deo pomenute sume. Tim iz Katalonije želeo je da popuni tu rupu u ponudi tako što je ponudio Žalgirisu deo kolača od izlazne NBA klauzule ukoliko mladi košarkaš u jednom momentu ode preko Atlantika.

Plan Barselone je da dovede Jokubaitisa kao zameni za Bolmara koji će najverovatnije karijeru nastaviti u NBA ligi i to u redovima Minesote Timbervulvs.

Mladi Litvanac još nije definitivno odlučio gde će igrati ubuduće, a u ugovoru sa Žalgirisom postoji otkupna klauzula, što komplikuje situaciju Barsi i CSKA.

Jokubaitis je ove sezone eksplodirao, a upravo je protiv Barselone postigao 15 poena što mu je rekord karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading