VASA JE PROMAŠIO SPORT?! Emotivna ISPOVEST Micićevog oca POTRESLA je Srbiju!

Autor:

Sport

31.05.2021

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i izneo detalje.

RepublikaFoto: Starsport
Vasilije Micić

Dragan Micić, otac novog šampiona Evrope sa Efesom Vasilija Micića, otkrio je za "Kurir" kako proživljava mečeve svoga sina, za koga je rekao da bi bio "uspešniji skijaš nego košarkaš".

- Nakupilo se sve to čekanje i isplatio veliki rad. Bilo je puno nagrada u svim sportovima, od košarke, preko skijanja, snoubordinga, ali ovo je sada kruna svega. Kruna onog što je počelo baš davno, kada je imao četiri godine i krenuo sa bavljenjem sportom, a priča s košarkom počela je u šestom razredu - počeo je Dragan, pa dodao:

Malo gledam, pa malo šetam sa strane, mora i jedna do dve čašice rakije i tako nekako ispratim meč.

Dragan je otkrio i Vasinu sklonost prema skijanju.

- Skijanje je bio nekako prirodan izbor, jer smo bili na Kopaoniku. Međutim, Vasa je hteo samo košarku. Ozbiljno se radilo s njim odmalena. Ne samo u sportu već i van terena. Engleski, matematika, srpski jezik, obrazovanje... Nije samo poenta u sportu već i van terena dobiti formiranu ličnost.

Podsetimo, srpski organizator igre je proglašen za najkorisnijeg igrača, kako regularnog toka, tako i F4 Evrolige, gde je četa Ergina Atamana, na krilima Micića, nadigrala CSKA i Barselonu u velikom finalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading