KAPITEN BUDUĆNOSTI PROTRESAO REGION: Šehović je OVAKO PROKOMENTARISAO finalnu seriju sa Zvezdom!

Autor:

Sport

29.05.2021

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Budućnosti poraženi su sa 3:2 u finalnoj seriji ABA lige od Crvene zvezde.

RepublikaFoto: ABA liga/Dragana Stjepanović
Suad Šehović u društvu Rida i Nikolića

Kapiten Podgoričaa Suad Šehović posle svega je izjavio da je njegovom timu samo malo falilo da cela sezona bude savršena.

- Ostvarili smo sve što smo planirali kada su Evrokup i ABA liga u pitanju, ali je ostao gorak ukus u ustima i veliki žal, jer je samo malo sreće nedostajalo da sezona dobije epitet savršene. Protiv Monaka samo dali sve od sebe. Napravili smo brejk, ali smo ostali bez prilike da revanš igramo na svom parketu. Kasnije smo posle dva meča na jednu loptu, ostali bez mesta u polufinalu i prilike da se borimo za mesto u Evroligi - rekao je za Sportklub Šehović i dodao:

- Pre finalne serije protiv Crvene zvezde, poraženi smo od Mornara u Baru, pa smo ispustili pol poziciju i prednost domaćeg parketa u borbi za tron. Nismo se predavali, borili smo se kao lavovi u svakom meču. Uspeli smo od 0-2, da stignemo do 2-2, nastojali smo, ali nismo smogli snage da kompletiramo potpuni preokret. Zvezda je stigla do titule i Evrolige, a svi koji su pratili seriju, svesni su da nam je malo nedostajalo da do trona stignemo mi.

On žali zbog propuštenih prilika za brejkom u Beogradu.

- Mnogo prilika smo propustili za brejk u Beogradu. Najbliži cilju smo bili u drugom meču, kada smo sredinom poslednje deonice imali lepu prednost, a zatim, sopstvenim greškama poklonili pobedu rivalu. Imali smo priliku da stignemo do pobede i u majstorici. Iako oslabljeni neigranjem Vilija Rida, uspeli smo da na agresivnost rivala odgovorimo istom merom. Na našu, te na žalost naših navijača, nismo pogađali iz otvorenih pozicija, nismo pogađali ono što obično pogađamo, pa je titula pripala Zvezdi. Navikli smo tokom sezone da vremena za odmor nemamo. Tačno je da smo emitovno i fizički istrošeni, ali moramo da se osvežimo, moramo da podignemo stepen borbene gotovosti, jer nas očekuje finalne turnir Kupa i borba za titulu u Crnoj Gori. Sve misli moramo da usmerimo ka osvajanju duple krune, da sezonu privedemo kraju sa trofejima, da napravimo dobru uvertiru za sezonu koja sledi i u kojoj ćemo verujem, uspeti da stignemo do Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading