LAZIĆ SIJA OD SREĆE: Trofeji se samo GOMILAJU

Autor:

Sport

28.05.2021

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli su peti put osvojili titulu u regionalnom takmičenju.

RepublikaFoto: Starsport
Branko Lazić šutira preko Nikole Ivanovića

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su titulu trijumfom u majstorici protiv ekipe Budućnosti.

Kapiten Branko Lazić imao je čast da prvi podigne trofej namenjen pobedniku, posle izuzetno tvrde utakmice u kojoj je odbrana odigrala ključnu ulogu. Bio je to isrpljujući meč što je istakao i kapiten Zvezde već u prvoj rečenici.

- Jedva smo skupili snagu da se radujemo i proslavimo titulu. Želim da se zahvalim i čestitam saigračima, ljudima u klubu i svim navijačima koji su bili uz nas. Teška sezona je iza nas. Od početka smo igrali u ritmu sa utakmicama na svaka dva, tri dana, zatim smo imali probleme sa koronom. Uspeli smo da uzmemo kup, a sada smo ispunili i glavni cilj, titulu u Jadranskoj ligi. Čestitam i Budućnosti na sjajnoj sezoni i sjajnoj borbi - rekao je Lazić.

Branko Lazić je u Crvenoj zvezdi osvojio pregršt trofeja, a ovo mu je bio 15. Osvojio je po pet titula u ABA ligi, šampionatu Srbije i kupu Radivoja Korača:

 - Ima ih dosta. Kada sam došao u klub samo sam hteo da obučem dres, nisam razmišljao o trofejima i njihovom broju - poručio je kapiten Zvezde.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading