NOVO SAOPŠTENJE SA MALOG KALEMEGDANA: Zvezda udarila po Bokanu

Autor:

Sport

27.05.2021

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strasti se ne smiruju uoči majstorice fibnala ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Nebojša Čović i Dragan Bokan ilustracija

Crvena zvezda u petak od 20.30 dočekuje Budućnost u odlučujućoj utakmici finalne serije plej-ofa ABA lige, a dan uoči meča su se crveno-beli oglasili novim saopštenjem.

Saopštenje kluba sa Malog Kalemegdana prenosimo u celosti.

- KK Crvena zvezda sramno pismo fantomskog udruženja sudija ABA lige vidi kao još jednu potvrdu da je sve što navodimo prethodnih dana nakon sramnih pljački u Podgorici – istina.

Kako bi javnost shvatila sa kakvim besmislenim problemima i opstrukcijama se suočavamo kao klub po pravilu svaki put kada pokrenemo pitanje neregularnosti i nepravilnosti u ABA ligi, dovoljno je da navedemo da ovo udruženje sudija osnovano u Beogradu, sa sedištem u Podgorici, vodi izvesni Ranko Šćepanović koji je svojevremno tokom 90-tih godina prošlog veka izbačen sa liste sudija zbog brojnih mahinacija, od strane legendarnog komesara Radomira Šapera!

Ovo licemerno pismo fantomskog udruženja „kasni“ najmanje 3 dana, odnosno začuđeni smo da ovo nepriznato udruženje koje ne zna ni ko je komesar zadužen za bezbednost, nije moralisalo i hitno reagovalo nakon krađe koju je video ceo region a i šire, ali se i iskreno zabrinulo za kvalitet suđenja kojim se decenijama sticani ugled sudija sa ovih prostora „krčmi“ gotovo po pravilu svake godine na utakmicama finala ABA lige u Podgorici?

Ako su zaista udruženje sudija ABA lige (a nisu), onda bi dobro znali koje ocene su sudije dobile nakon treće utakmice (nezadovoljavajuće) i četvrte (negativne) finalne serije!

Konačno, kao klub pitamo se šta želi ova  grupa „građana“, nepovezana sa ligom  koja nezakonito pokušava da utiče na rad ABA lige?

KK Crvena zvezda bori se od osnivanja lige za to da sudije u takmičenju budu servis lige i klubova koji su vlasnici lige, a ne faktor odlučivanja i kamen spoticanja.

Za kraj, našem klubu potpuno je jasno da iza ovog besmislenog pisma i „brige“ nepostojećeg udruženja stoje njegov neformalni lider Matej Boltauzer koji bi da se pita za sve i svašta u ligi (osim što direktno utiče na rezultate utakmica svojim nedelima), i Dragan Bokan koji odavno živi u iluziji da se košarka u regionu igra samo zbog njega! - navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading