Đorđević pred Gruziju: Želimo pobedu uz podršku sa tribina

Autor:

Sport

26.11.2017

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević pozvao je navijače da dođu u što većem broju na meč sa Gruzijom u kvalifikacijama za SP 2019.

RepublikaFoto: Starsport
Đorđević očekuje novu pobedu u kvalifikacijama za SP 2019.

Srbija u ponedeljak od 20 sati u drugom kolu G grupe kvalifikacija za Svetsko prvenstvo dočekuje Gruziju. 

- Očekuje nas utakmica koju moramo da odigramo agresivno i koncentrisano, na još višem nivou nego protiv Austrije. Uz takav pristup od samog početka, možemo da iskoristimo prednost domaćeg terena i dođemo do pobede. Nadamo se još većoj i brojnijoj podršci publike u dvorani, koja nam je preko potrebna - rekao je Đorđević i nastavio:

- Gruzija je iskusna šuterska ekipa i mogu da budu jako opasni ako od početka ne nametnomo našu agresivnu igru i naš ritam. Protiv Nemačke su bili izuzetno šuterski raspoloženi u prvom poluvremenu, kada su pogodili čak osam trojki. Moramo da zaustavimo njihove šutere, pre svih Markešvilija, Čikašvilija i Diksona, ali i ostale igrače koji mogu da iskoriste svaku našu dekoncentraciju. Očekujem da, uz podršku publike, dođemo do nove važne pobede u kvalifikacijama.

Srbija je u prvom kolu kvalifikacija za SP pobedila Austriju 85:64.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading