BJELICA VIDEO MOĆNOG JANISA: Grk i Midlton NOKAUTIRALI Majami - Baksima DRAMA i produžetak!

Autor:

Sport

22.05.2021

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljiv susret pripao Milvokiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Superstar Milvokija Janis Adetekumbo

Košarkaši Milvokija savladali su Majami sa 109:107, posle produžetka, u prvom meču četvrtfinala plej-ofa Istoka, vođeni Grkom Janisom Adetekumbom.

Susret je bio dramatičan, kako završnica regularnog toka, tako i dodatnih pet minuta. Džimi Batler, bek Hita, uprkos katastrofalnoj igri, uspeo je da polaganjem u poslednjoj sekundi donese produžetak svom timu (99:99). Ipak, u samom finišu 53. minuta igre Kris Midlton je poenima postavio konačnih 109:107, čime su Baksi uspeli da odbrane domaći teren.

Upravo je Midlton bio najefikasniji u pobedničkom sastavu sa 27 koševa, uz po šest skokova i asistencija. Grčki as je upisao dabl-dabl učinak od 26 koševa i 18 uhvaćenih lopti, ali uz slabih 10/27 iz igre, dok je dve kolone ispunio i Džru Holidej - 20 poena i 11 uspešnih proigravanja.

Što se tiče Majamija, Džimi Batler je imao tek 17 poena, 10 skokova, 8 asistencija i 6 izgubljenih lopti uz katastrofalnih 4 od 22 iz igre iliti 18 odsto...

Dankan Robinson je ubacio 24 poena, a utakmicu je otvorio sa tri vezane trojke, dok je Goran Dragić upisao 25 poena i bio najefikasniji pojedinac. Srpski košarkaš Nemanja Bjelica nije igrao.

Podsećanja radi, Denver, našeg Nikole Jokića, počinje plej-of od 4:30 sati protiv Portlanda, a o šansama Nagetsa u doigravanju više možete da pročitate OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading