KAKO ĆE REAGOVATI DELIJE? Milojević u DVE REČI bacio Podgoričane u TRANS posle pobede nad Zvezdom!

Autor:

Sport

22.05.2021

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg "plavih" jasan, nema predaje dokle god se igra.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Budućnosti Dejan milojević

Šef struke Budućnosti Dejan Milojević rekao je, posle pobede u 3. meču finala ABA lige protiv Crvene zvezde, da se njegov tim neće predavati do samog kraja.

- Bila je to prava plej-of utakmica, publika je imala šta da vidi na obe strane parketa. Odigrali smo čvršće nego u prva dva meča, a mogu da poručim samo da, što se nas tiče, nema predaje! Igraćemo do kraja - izjavio je Milojević neposredno posle susreta, a zatim je odgovorio na pitanje da li će u narednom susretu biti teže ili lakše.

- Svaka utakmica je ista, a mi idemo korak po korak. Bili smo bolji u defanzivi, manje otvorenih šuteva smo dozvolili Zvezdi, svakako smo bolje odigrali nego u Beogradu - dodao je Dejan Milojević.

Meč broj četiri igra se u ponedeljak u Podgorici, a ABA "prsten", kao i plasman u Evroligu osvojiće tim koji prvi stigne do tri trijumfa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading