OPŠTI HAOS U NAJAVI: Specijalci Mila i Bokana prave PAKAO Zvezdi

Autor: Marija STEFANOVIĆ

Sport

22.05.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treća utakmica finalne serije plej-ofa ABA lige igra se u Podgorici večeras od 20 časova i 30 minuta.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde i Budućnosti u "Morači"

Sudije Damir Javor, Matej Boltauzer i Sreten Radović mogli bi da budu glavni dželati Crvene zvezde u Podgorici!

Crveno-bele će, očigledno, dočekati paklena atmosfera na trećem finalnom meču, koji će biti odigran u subotu (20.30, Arena sport 1) u Morači. I to ne samo zbog varvara, koji su najavili da će napuniti halu kao odmazdu za oko 1.000 zvezdaša u Pioniru, već i zbog sudija koji su poznati kao pravi "specijalci". Tako da možemo očekivati da i na ovom meču otvoreno stanu na stranu Crnogoraca i pomognu im da smanje razliku u finalnoj seriji pošto Zvezda zasad vodi sa 2:0 i samo je jedna pobeda deli od petog trofeja ABA lige.

DRVO ZNAMENITO

Pomenuti arbitri, a prvenstveno Damir Javor i Sreten Radović, već godinama rade po dobro oprobanom scenariju i redovno sviraju na štetu srpskog kluba. To se posebno moglo videti u finalnoj seriji 2018. u ABA ligi, isto protiv Budućnosti. Međutim, Javor je više puta oštetio crveno-bele i u Evroligi, a delije i dalje ne mogu da mu oproste kada je pomogao Olimpijakosu da dođe do pobede (64:66) u Areni 2017. u poslednjim sekundama meča.

Radonjić: Nema opuštanja u Morači

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Radonjić

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić (51) veruje da njegov tim može da osvoji trofej ABA lige u Morači.

- Budućnost je veoma kvalitetan tim i zato moramo da budemo koncentrisani svih 40 minuta. Samo tako možemo da pružimo još jedan dobar meč. Međutim, nama i dalje pravi problem što ne znamo u kom sastavu ćemo nastupiti pošto Kori Volden i Marko Jagodić Kuridža nisu igrali prva dva meča - objasnio je Radonjić.

I predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović (62) u više navrata je ranije izjavljivao da Javor redovno radi na štetu crveno-belih.

- Kad Javor sudi, može svašta da se vidi na meču. On je drvo znamenito i bolje da ga ne pominjem. Javor u Podgorici sudi kako mu narede i kako mu se objasni. On je tvrdoglava mazga promenjenog identiteta. Mi već dugo imamo loše iskustvo sa Javorom, a uporno nam on sudi i to se određuje na proslavama - kazao je Čović.

PRIPREMA ZA KRAĐU

Izbor sudija za treći meč se ne sviđa ni Delijama, koje su na društvenim mrežama poručile da se sprema velika krađa u Podgorici.

- ABA liga je trebalo da stavi Gavrila Pajovića, Dragana Bokana i Mila Đukanovića da sude treći meč, možda bi oni odradili posao poštenije. Svakako da bi s njima Zvezda bolje prošla nego s ovim specijalcima. Ovo je sramota šta se radi, navijači će morati da imaju dobre živce u ovom meču - bili su neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Niko

22.05.2021 05:02

Jos sad je krenula COviceva masinerija da napada..., mozda se i neodigra 3. Utakmica zbog bezbednosti