UMESTO SE*SA ZAVRŠIO U ZATVORU: Poznati SPORTISTA zvao PROSTITUTKU, pa dobio LISICE NA RUKAMA!

Autor: Republika

Sport

21.05.2021

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni košarkaš Džejms Vorti doživeo je u zenitu slave neprijatnu situaciju iz koje je morao da se pošto-poto izvadi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Život NBA zvezda se svodi na kontantna putovanja s kraja na kraj države, utakmice svaki drugi dan, mnogo novca, popularnost i devojke koje hrle u naručje i postelju.

Jedan od najboljih igrača krajem '80-ih u NBA ligi osvajao je titule i devojke. Član moćnih Los Anđeles Lejkersa, najpopularnijeg tima verovatno na planeti u to doba je imao nezgodnu scenu pred jednu utakmicu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Razgovor Lebrona Džejmsa i Džejmsa Vortija

Vorti je 16. novembra 1990. godine zakasnio na utakmicu sa Hjuston Roketsima jer je pre toga bio u zatvoru. Košarkaš visok 206 cm je uživao u plodovima svog momačkog života, koristeći usluge prostitutki.

Ispostavilo se da ono što je trebalo da bude momenat zadovoljstva postao košmar. 

- Oko 14:30-15:00 Vorti je bio uhapšen od strane policajke na tajnom zadatku zbog korišćenja usluga prostitucije. Kontaktirao je eskort servis koji mi pratimo. Dve naše službenice su odgovorile a njegov zahtev. Ugovorio je susret, prilikom kog je i uhapšen - izašao je tadašnji portparol hjustonske policije naredik Ros Gonzales.

Vorti je pušten iz pritvora, plativši kauciju od 500 dolara. Za to vreme, utakmica je već počela, stoga je Džejms morao da žuri u halu koliko ga noge nose. Došao je na startu druge četvrtine, ispraćen ovacijama publike. Saigrači su prvo bili iznenađeni da se pojavio, zatim su ga tešili i trudili se da mu pomognu u nezgodoj situaciji.

U slučaju da je osuđen, Vorti bi morao da plati 1000 dolara i da odsluži 180 dana u zatvoru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading