IDE LI ZVEZDA KOMPLETNA U PODGORICU? Radonjić OPREZAN pred meč sezone protiv Budućnosti!

Autor:

Sport

21.05.2021

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde gostuju ekipi Budućnosti u trećem meču finalne serije ABA lige u subotu od 20.30, a trener crveno-belih Dejan Radonjić još uvek ne zna da li će nastupiti u najjačem sastavu u Podgorici.

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

Crveno-beli su u dve odlične i uzbudljive utakmice sačuvali prednost domaćeg terena, i pored činenjice da trener Dejan Radonjić nije mogao da računa na Korija Voldena i Marka Jagodića Kuridžu.

U prethodna tri dana sa skraćenom rotacijom i nakon ogromne potrošnje koju je iziskavalo igranje dve utakmice finala, crveno-beli su trenirali u hali "Aleksandar Nikolić“, osvežili se i spremni idu za Crnu Goru na meč koji je na programu u subotu u pola 9.

- Posle dva meča u Beogradu serija se seli u Podgoricu. U potpunost smo svesni da igramo protiv kvalitetne ekipe Budućnosti. Moramo biti spremni da odgovorimo energetski i da odigramo sa maksimalnom koncentracijom svih 40 minuta. Na sam dan utakmice ćemo doneti odluku u kom sastavu ćemo nastupiti- rekao je trener crveno belih Dejan Radonjić.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Radonjić

Ognjen Kuzmić je svestan težine izazova na gostujućem terenu i apostrofirao borbenost i timski duh.

- Očekuje nas vrlo teška utakmica u subotu. Slažem se sa saigračima koji su prethodnih dana rekli da ćemo morati još bolje u Podgorici u svakom delu igre, ali i energijom i borbenošću. To znači borba za svaku loptu, za svaki skok, čvrsto i na prvom mestu timski. Budućnost je pokazala još jednom i u ovim utakmicama finala da je kvalitetan rival protiv koga morate da odigrate dobru utakmicu ako želite da dođete do rezultata- rekao je centar crveno-belih.

U slučaju potrebe, četvrti meč finalne serije igrao bi se u ponedeljak u istom terminu od 20.30 časova, a eventualni peti meč zakazan je za petak u hali "Aleksandar Nikolić“.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading