BOGDANOVIĆ PRIZNAO: Ne čujem se sa Vujoševićem!

Autor: Republika

Sport

20.05.2021

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as u NBA ligi Bogdan Bogdanović pred predstojeći plej-of je razgovarao sa srpskim medijima o regularnoj sezoni iza nas.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović u dresu Atlante

Bek Atlanta Hoksa tvrdi da bi se legendarni Željko Obradović odlično snašao u NBA ligi:

- Ima moć adaptacije, ume da se prilagodi i siguran sam da bi našao sistem. U SAD je drugačije, nema priprema za utakmice, nema slabijih mečeva, nema odmaranja, a ova sezona je bila naporna. Željko bi pronašao svoj način, napravio je uspeh, na šta nas je navikao. I u SAD ne bi ostao dužan - počeo je Bogdan.

Za Alekseja Pokuševskog tvrdi da mu fali bezobrazluka:

- Videli smo se na utakmici, ne poznajemo se ovako. Tada nije bilo vremena za pametovanje i savete, pozdravili smo se. Igra lepo, mora da bude bezobrazniji, a mi to nemamo jer mislimo da se sve vrti oko tima. Pokazao je talenat, sad će da rade na njemu i sve to treba da iskoristi - priča Bogdanović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdanović protiv Vestbruka

Za ABA MVP-a Filipa Petruševa i asa CSKA tvrdi da mogu da nađu svoje mesto u najjačoj ligi na svetu:

- Gledao sam Petruševa, deluje kao neko ko može da igra na NBA nivou. Takođe, i Milutinov može. Često mi u reprezentaciji pričamo o tome, dođemo do te teme.

Na leto red dolazi na Vasilija Micića, koji će izvesno obući dres Oklahome kod Pokuševskog.

- Vasa je fizički spreman, ali razlika je ovde što se igra mnogo utakmica. Nema loših ekipa. Dosta se potcenjuju neke ekipe u NBA, svi rade mnogo, niko ne želi da izgubi. Želim mu da bude spreman, zdrav i da radi na telu konstantno. To je meni bio problem prve i druge godine.

Kratko je komentarisao situaciju u Partizanu, koga je pratio kada su mu obaveze dozvoljavale.

- Ispratio sam koliko sam uspeo, teška sezona je za Partizan. Teško je bilo za sve, uslovi, Partizan je bez navijača nešto drugo, to znamo. Verovatno je bilo i ostalima da prave bez navijača - zaključio je Bogdan, uz odgovor da se ne čuje sa Duškom Vujoševićem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading