POBEDA ZVEZDU SKUPO KOŠTALA: Crveno-beli kažnjeni sa 350.000!

Autor:

Sport

18.05.2021

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde su savladali ekiipu Budućnosti sa 85:79 i tako poveli sa 2:0 u finalnoj seriji ABA lige, ali i druga, kao i prva pobeda ih je skupo koštala.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači u dvorani "Aleksandar Nikolić"

Naime, crveno-beli su odlučili da ponovo puste navijače na tribine uprkos zabranama i kazni posle prvog meča.

- Zbog kršenja epidemioloških mera i puštanja publike u halu za vreme košarkaške utakmice izmedju KK Crvena Zvezda - Budućnost, komunalna milicija kaznila je KK Crvena Zvezda sa 300.000 dinara i odgovorno lice u pravnom licu sa 50.000 dinara

Očigledno je da pobeda više vredi nego ova suma novca koja je izrečena kao kazna, a pretpostavlja se da će i u Podgorici takođe biti navijača na tribinama pošto je to bio slučaj kada su veliki rivali odmerili snage u regularnom toku sezone.

Serija se seli u Podgoricu gde će se u subotu igrati meč broj tri. Četvrti susret će se igrati ukoliko bude bilo potrebe, u ponedeljak 24. maja. Finale se igra na tri dobijene utakmice.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading