KOŠARKAŠ BUDUĆNOSTI POSLAO PORUKU DELIJAMA: Nek ih dođe još više! Baš me briga šta pevaju

Autor:

Sport

17.05.2021

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Druga utakmica finalne serije ABA lige igra se u dvorani "Aleksandar Nikolić" u utorak od 20.30.

RepublikaFoto: Starsport
Džastin Kobs protiv Branka Lazića

Košarkaši Crvene zvezde su u nedelju poveli u finalu regionalne lige protiv Budućnosti, a na utakmici u "Pioniru" se iznenada pojavio veliki broj navijača. Time su svi ostali zatečeni, ali košarkaš crnogorskog tima Džastin Kobs je kazao da mu je prijalo da igra pred publikom.

Amerikanac je istakao da mu nije smetala atmosfera koju su napravili navijači Crvene zvezde na prvom meču.

Za mene je bilo uzbudljivo. Nadam se da će doći više navijača, jer je to više energije. Ne zanima me o čemu pričaju i pevaju jer nam daju volju za borbom - rekao je Kobs, a prenose "Vijesti".

Potom se okrenuo drugoj utakmici u seriji.

Očekujem da će biti jako agresivni. Naš odgovor na tu agresivnost treba da bude bolja preciznost u napadu i da protivnicima ne dozvolimo drugi šut u napadu. Moramo da ih dobro zagradimo, jer su agresivni u skoku - dodao je Kobs.

RepublikaFoto: Starsport
Džastin Kobs i Dejan Milojević

Italijanski internacionalac Amadeo Dela Vale zna šta je bio ključ poraza i šta Crnogorci moraju da poprave ako žele da pobede.

- Imali smo problem sa skokovima, pa ćemo pokušati to da popravimo. Pokušaćemo da budemo jednaki u energiji i fizičkoj snazi i kontrolisaćemo skokove.

Trener odgoričana Dejan Milojević deli mišljenje sa Italijanom.

Iako smo veći deo prve utakmice bili konkurentni i imali posed za izjednačenje, nismo bili dovoljno čvrsti. Nismo odgovorili na Zvezdinu agresivnu igru i to moramo sutra da popravimo. Moramo da kontrolišemo skok, da probamo da uvedemo Zvezdu u naš ritam i da napravimo brejk u Beogradu - izjavio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading