IZ PODGORICE U PARTIZAN: Novi POTPIS u redovima crno-belih!

Autor: Republika

Sport

15.05.2021

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzdanica mlađih kategorija Partizana Đorđije Jovanović danas postaje punoletan, samim tim će Partizan moći da sa njim potpiše ugovor.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Partizana

Talentovani bek-šuter je počeo sa košarkom u crno-belom dresu i ulazak u profesionalne vode u njemu bi bio logičan i očekivan sled događaja.

Aleksandar Matović mu je prvi pružio šansu, Jovanović je iskoristio pokazavši veliku energiju na četiri utakmice ABA lige.

 

 

Jovanović je rodom iz Podgorice. Na nedavno održanom kvalifikacionom turniru Evrolige u Beogradu odigrao je četiri utakmica u kojima je beležio 20,8 poena uz 46,4 odsto za tri poena, te još 6,8 skokova i 1,8 asistencija. Sve četiri utakmice počeo je u startnih pet, a najbolja rola bila mu je protiv vršnjaka Makabija iz Tel Aviva kada je skupio 36 poena (7/11 za tri) i 10 skokova!

Podsetimo, po dolasku u Humsku 1 Zoran Savić otvoreno je rekao da će se zalagati da Partizanova deca budu u fokusu klupskog razvoja tokom njegovog boravka u ulozi sportskog direktora, što je kasnije još nekoliko puta i potvrdio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading