MILOJEVIĆ POTCENJUJE ZVEZDU: Mnogo je teže bilo sa Mornarom

Autor:

Sport

14.05.2021

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finalna serija ABA lige počinje u nedelju kada Crvena zvezda i Budućnost u dvorani "Aleksandar Nikolić" od 18.30 izlaze na teren.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Milojević

Trener crnogorskog predstavnika Dejan Milojević izjavio je da je njegovim pulenima znatno teže od onoga što ih tek čeka bilo da dobiju Mornar.

Mnogo je teže bilo doći do finala, nego sada izaći na teren i dati sve od sebe. Samo to ću tražiti od momaka - da daju sve što mogu. Da li će to biti dovoljno za titulu, videćemo, nadam se da hoće - rekao je Milojević.

Potom je to malo pojasnio i smirio već uzavrele strasti.

Meni je uvek bilo najlakše da igram finalne utakmice. Mnogo je teže bilo doći do finala, nego sada izaći na teren i dati sve od sebe. Samo to ću tražiti od momaka - da daju sve što mogu. Da li će to biti dovoljno za titulu, videćemo, nadam se da hoće.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Milojević

Potom je pričao o kvalitetima Crvene zvezde i Budućnosti, ali je još jednom iskoristio priliku da spomene i Barane.

Zvezda i mi smo ekipe u kojima se zna ko šta radi. Mornar je, recimo, nepredvidiv, Vranješ može da vam ubaci 25 poena... Zna se šta ima Zvezda, tu su Lojd i Volden, Davidovac koji igra sjajno važne utakmice, defanzivno Lazić i Dobrić rade veliki posao, u reketu su odlični Kuzmić i Noko... I mi i oni smo, jednostavno, dobri timovi - istakao je strateg Budućnosti.

Na kraju je dodao da veruje da će finale rešiti fundamentalne stvari.

- Osnove košarke su najvažnije - kako šutirate slobodna bacanja, koliko imate izgubljenih lopti, koliko tačno ispunjavate ono što se dogovorite... Ko bude čvršći, ko bude pravio manje grešaka, taj će biti bliži pobedama. Srećan sam što smo ovde, čestitke i Zvezdi, nije bilo lako doći do finala. Verujem da nas očekuju lepe utakmice, verujem da će ljubitelji košarke uživati i neka pobedi bolji - poručio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading