PRETNJA ILI PROVOKACIJA? Pitali su Popovića o Delijama, bek Budućnosti ŠOKIRAO odgovorom!

Autor:

Sport

13.05.2021

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Budućnosti Petar Popović izjavio je da očekuje pobedu svog tima protiv Crvene zvezde na startu finalne serije regionalne ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaš Budućnosti Petar Popović

Prva utakmica finala regionalnog takmičenja počinje u nedelju, kada će beogradski crveno-beli dočekati Budućnost od 18.30 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

- Svi smo očekivali Zvezdu, uz poštovanje prema Igokei na svemu što je uradila. To se i dogodilo, Zvezda je ostvarila laganu pobedu, kreće dugo očekivano finale. Ne bih ulazio u analizu ko je bolji, mi ili oni. Treba da se spremamo najbolje što možemo i pokažemo najviše - rekao je Popović, prenose "Vijesti".


Mi smo pobednici, imamo takav karakter, ni u jednu utakmicu ne ulazimo da nam je svejedno, kaže Popović.

- Igramo dobru odbranu, fizički smo dobro spremni, a finalu sve mora da bude na vrHunskom nivou da bi se dobio meč. Mi mislimo na prvi, nakon njega biće i taktičkih prilagođavanja. Probaćemo da pobedimo na startu plej-of serije. Kad smo igrali poslednju utakmicu u Beogradu, nije bilo publike, ali nije pitanje za mene - ima li je ili nema, to je pitanje za organizatore. Ja volim kad ima publike, kada se oseća takmičarska atmosfera. Voleo bih da bude navijača, lepše je i sa malo publike, nego da nema nikoga u dvorani - zaključio je Popović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading