TRENERSKA ROKADA! ĐORĐEVIĆ PREUZIMA PARTIZAN? U Virtusu ga MENJA stručnjak koji je zabio NOŽ u LEĐA Grobarima!

Autor:

Sport

12.05.2021

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, na pomolu rasplet po ukusu navijača crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši selektor Srbije Aleksandar Đorđević

Virtus Bolonja nije ostvarila željene rezultate u tekućoj sezoni, a ceh bi lako mogao da plati trener Aleksandar Đorđević kome su dani u Italiji odbrojani. Kako piše tamošnja "Republika" prvi izbor Bolonjeza je nekadašnji strateg Partizana Andrea Trinkijeri sa kojim je već obavljen razgovor.

Ovakav rasplet samo podgrejava spekulacije o dolasku Saleta u Partizan, s obzirom na to da je on prvi pik za naslednika Aleksandra Matovića u Humskoj. Sa druge strane, pregovori Trinkijerija i Virtusa nisu gotova stvar jer Bajern Minhen po svaku cenu želi da zadrži Italijana koji im je doneo istorijski plasman u Top 8, a bili su i na jednu loptu od F4.

RepublikaFoto: Starsport
Virtus ili Bajern - Trinkijeri na potezu

Kad se podvuče crta, čini se da je Trinkijerijev potpis za crno-bele bio pun pogodak jer su mu dobri rezultati sa "parnim valjkom" doneli unosan ugovor za tekuću sezonu i priliku da ponovo dobro naplati svoj rad. Grobari mu ipak neće zaboraviti način na koji je iznenada napustio prestonicu Srbije minulog leta...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading