KAKO BEZ NJIH DVOJICE? Glavobolja za Kokoškova - Srbija saznala LOŠE VESTI pred Olimpijske igre!

Autor:

Sport

10.05.2021

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Crvene zvezde zabrinuo naciju.

RepublikaFoto: Starsport
Micić i Teodosić sa Lučićem i Štimcem

Trener Dinamika Saša Nikitović ocenio je da ne vidi talente koji bi u perspektivi mogli da zamene plejmejkere Miloša Teodosića i Vasilija Micića u dresu reprezentacije Srbije.

Radio sam sa Nedovićem i Vasom Micićem. Spomenula se priča o Vasi Miciću kad je imao 16 godina. Rekao sam jednom čoveku koji drma našom košarkom, a to je bilo 2011. godine, da je on jedini koji će moći da zameni Teodosića na vrhunskom nivou. Ispostavilo se da to jeste tako. Ja to sada ne vidim takvog nekog. Možda ne vidim dobro, možda se varam, ali ne vidim. Imam u Dinamiku dva plejmejkera, ne kažem da će da budu na nivou Teodosića i Micića, ali su bolji od ostalih i vrlo smo zadovoljni onim što imamo na poziciji jedan - poručio je Nikitović za "Maxbetsport", a potom dublje pronalaizirao problem sa "jedinicama" u srpskoj košarci.

RepublikaFoto: Starsport
Srbija u problemu - Saša Nikitović

Volim da radim s plejmejkerima. Moraju da imaju slobodu, da im pustimo da ispoljavaju kreativnost, moraju da imaju vetar u leđa, da im dižete samopouzdanje jer su oni najznačajniji na terenu. Voleo sam da dajem slobodu igračima koji su na poziciji “jedan” - dodao je Saša Nikitović.

Podsetimo, "orlove" na leto očekuje kvalifikacioni turnir za odlazak na OI, a potom i očekivani napad na medalju u Tokiju. Selektor Srbije Igor Kokoškov pokušaće da pronađe dugoročno rešenje na mestu pleja, gde su trenutno neprikosnoveni pomenuti Vasa i Teo...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading