Selektor Hrvata nakon poraza: MI SMO US**NI, ZATO SMO IZGUBILI!

Autor:

Sport

25.11.2017

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivava prljav veš u košarkaškoj selekciji Hrvatske nakon poraza na startu kvalifikacija za Mundobasket od Holandije. Načula se čak i konverzacija selektora Skelina i jednog igrača, koja nije bila za javnost.

RepublikaFoto: youtube.com/DonarTV
Skelin imao očajan debi na klupi Hrvatske

Velika nervoza vladala je posle meča, a selektor Ivica Skelin i kapiten Filip Krušlin su imali zanimljivu konverzaciju, ne znajući da su mikrofoni ispred njih uključeni.

- Svi igramo pod stresom. Zašto? Zašto? Zato što smo us**ni! Zašto smo us**ni? Jesam li ja tome kriv? - besneo je strateg "kockastih".

Ni Krušlin nije imao opravdanja, ali je pokušao da malo ublaži selektorom bes.

- Ma nije... Misliš, to je neka Holandija i svi očekuju da to moramo da dobijemo. Biće drugačije protiv Italije - rekao je kapiten.

Pokušao je Skelin da malo smiri svog košarkaša, kome nije bilo lako posle poraza.

- Zašto to moramo da ih dobijemo u gostima? Upadate sami u zamku, ne možete tako da funkcionišete. Zašto bismo morali bilo koga da dobijemo kad nam već fokus nije bio na igri - rekao je Skelin, nakon čega im je objašnjeno da su mikrofoni bili non-stop uključeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading