(VIDEO) BOGDANOVIĆ SIPAO TROJKE: Atlanta NA KRLIMA Srbina PREGAZILA Finiks!

Autor:

Sport

06.05.2021

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljiva noć u NBA, Bogdan ponovo jedan od najboljih u svom timu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bek Atlante Bogdan Bogdanović na meču protiv Finiksa

Košarkaši Atlante savladali su u noći između srede i četvrtka ekipu Finiksa rezultatom 135:103, na krilima srpskog beka Bogdana Bogdanovića, ali i odlične timske igre.

Houksi su prednost stekli već u izuzetno efikasnom prvom kvartalu koji su rešili u svoju korist sa 42:38, a meč su definitivno prelomili u drugom poluvremenu kada su furioznom igrom bukvalno pregazili Sanse.

Bogdanović je na terenu proveo 24 minuta, nije puno forsirao, imao je 16 poena (6/11 iz igre), uz četiri pogođene trojke iz šest pokušaja. Poenterskom učinku pridodao je i šest asistencija, a najefikasniji pojedinac u pobedničkom sastavu bio je Klint Kapela sa dabl-dablom od 18 koševa i deset skokova.

U ekipi Finiksa istakli su se Buker sa 30 i Bridžis sa 18 poena, a svoje veče nije imao iskusni plejmejker Kris Pol koji je stao na devet, uz tri od 11 iz igre.

Srpski centar Nikola Jokić pružio je još jednu MVP partiju, kao i Džoel Embid koji je sa 34 poena predvodio Filadelfiju do slavlja nad Hjustonom (135:115). Velika drama viđena je u okršaju Milvokija i Vašingtona, Baksi su trijumfovali rezultatom 135:134, čime su anulirali novi tripl-dabl Rasela Vestbruka, ali i 42 koša Bredlija Bila.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading