LJUT KAO RIS: Radonjić pravo u METU uprkos pobedi protiv Igokee!

Autor:

Sport

03.05.2021

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Dejan Radonjić, imao je šta da zameri svojim igračima na poluvremenu duela sa ekipom iz Laktaša.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić

Crvena zvezda je uspela odličnom igrom u poslednjoj četvrtini da nadigra Igokeu u prvom meču polufinalne serije ABA lige, a trener kluba sa Malog Kalemegdana Dejan Radonjić izrazio je nezadovoljstvo partijom svojih pulena u prvom delu igre.

- Igokea je bila odlična, u prvom delu je u oba pravca pokazala kvalitetnu igru, skok, preciznost... Taj deo utakmice nismo uradili na adekvatan način, ali je u drugom poluvremenu sve bilo drugačije, o čemu svedoči i broj primljenih poena (19, prim. aut). Tako smo došli u situaciju da iskontrolišemo završnicu i dodđemo do prednosti - izjavio je Radonjić za "TV Arena" meposredno po završetku meča, a potom izneo očekivanja od utakmice broj dva u seriji, koja se igra u petak.

- Biće veoma teško, Igokea je to pokazala i večeras, ali i igrama i rezultatima tokom regularnog dela sezone - zaključio je Dejan Radonjić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading