ISTORIJSKI - SILNO ŽELI ZVEZDU?! Sjajni plejmejker najavio POVRATAK u Beograd?!

Autor:

Sport

02.05.2021

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i izazvao buru pred polufinala na Jadranu.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Gordić u dresu Partizana protiv Crvene zvezde

Košarkaš Mornara Nemanja Gordić najavio je plasman u finale ABA lige, rečima da Barani imaju čemu da se nadaju u seriji protiv favorizovane Budućnosti.

Naime, postoji velika mogućnost da se u finale plasira i Crvena zvezda, pa bi se Gordić na taj način vratio u Beograd koji je napustio tokom ove sezone odlaskom iz Partizana.

- Budućnost i Mornar se dobro poznaju, igrali smo četiri puta ove sezone, po dva puta u ABA ligi i Evrokupu. Plej-of je nešto sasvim drugo i novo, svesni smo da nas očekuje težak duel protiv jednog od favorita za osvajanja titule. Nije tajna da je Budućnost gaji najviše ambicije i da želi da osvoji ABA ligu. Mislim da i mi imamo šta da pokažemo u ovoj seriji, Mornar je to dokazao u međusobnim susretima ove sezone.

Podsetio je da će treće mesto u ABA ligi najbolji plasman koji je Mornar ostvario u istoriji nastupa u ovom takmičenju.

Imali smo seriju loših rezultata, ali se na kraju broji sve ono što smo od početka sezone uradili. Mornar je igrao sjajno veći deo sezone, pa nas ta mini serija poraza nije koštala plasmana u plej-of. Svakako da smo ranije mogli da obezbedimo doigravanje, ali i ovako je ispalo dobro. Završili smo kao treći na tabeli, što je fenomenalan rezultat. Mislim da je to najbolji plasman Mornara u istoriji ABA lige - kazao je Gordić.

Podsetimo, Budućnost će dočekati Mornar u ponedeljak od 21 čas u Morači.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading