GROBARI U TRANSU: "Beli Džordan" u Partizanu!

Autor:

Sport

27.04.2021

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Jaramaz je ove sezone jedan od najboljih košarkaša Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Jaramaz crno-beli dres nosi od februara 2019. godine kada je stigao na pozajmicu iz španskog Burgosa. On je kasnije postao i zvanično košarkaš Partizana i jedan od omiljenih igrača navijača crno-belih.

Ipak, ono što mnogi zaboravljaju jeste da je sjajni bek u mlađim kategorijama prošao čitavu školu Partizana i to sa velikim uspehom.

Jaramaz je tokom svog boravka u mlađim kategorijama Partizana zaradio i nadimak "Beli Džordan", koji mu je nadenuo tadašnji trener kadeta Partizana, a kasnije pomoćnik Duška Vujoševića, Goran Tadić.

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Jaramaz

Jaramaz je oduvek imao ogromne fizičke predispozicije, krasili su ga dobar skok, kao i velika agilnost i brzina, a na sve to bio je supertalentovan košarkaš, zbog čega ga je i tadašnji trener prozvao Belim Džordanom.

On je kasnije postao kadetski šampion Srbije sa Partizanom, a posle ga je put vodio preko Mege, Smedereva, i Španije nazad do voljenog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading