ŠTA TI DEČKO RADIŠ? Legendarni košarkaš ponovo pravi SKANDALE! Usred polja MARIHUANE, a već je dobio OTKAZ zbog EKSPLICITNOG SADRŽAJA

Autor: Republika

Sport

27.04.2021

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pol Pirs ne mari nakon otkaza na ESPN televiziji, već nastavlja da objavljuje neobične snimke na Instagramu.

RepublikaFoto: Instagram.com/paulpierce
Pol Pirs

Ikona Boston Seltiksa je napravila skandal posle storija na kom je vidno pod dejstvom alkohola, a možda još nečeg, okružen devojkama u bikiniju koje "tverkuju" dok ih snima.

Neprikladan sadržaj je primorao ugledni ESPN da bivšeg košarkaša, sada analitičara, odstrani iz svih emsija, jer paze na svoj ugled.

Pirs izgleda da se nije "dozvao pameti", tako da nastavlja sa objavljivanjem snimaka koji su po mnogima neodgovarajući za globalnu društvenu mrežu koju koriste i maloletni.

Bivši MVP NBA finala se slikao ispred polja marihuane u jednom hangaru, spominjući da se radi o "fabrici". Verovatno se radi o industrijskoh konoplji, ali povučeni prethodnim iskustvima, ne možemo da tvrdimo da se ne ubere koja "travka" i za ličnu upotrebu.

Foto: Instagram.com/paulpierce
Stori Pola Pirsa

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading