MOĆNA PREDSTAVA ZVEZDE ZA OVERU PRVOG MESTA: Crveno-beli DEMOLIRALI Zadar!

Autor:

Sport

26.04.2021

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde su ubedljivom pobedom nad ekipom Zadra rezultatom 90:70 overili prvo mesto pred početak plej-ofa ABA lige!

RepublikaFoto: Photo: Zadar/Zvonko Kucelin
Crvena zvezda - Zadar

Crveno-beli su furiozno ušli u meč, napravili su na startu seriju od 10:0, a domaći nisu znali šta ih je snašlo pošto je vodeći tim ABA lige pogađao sa svih pozicija!

Lazić i Davidovac su zapalili mrežicu u prvoj četvrtini trojkama, a ogromna prednost je bila već posle prvog perioda igre 18:36 u korist gostiju.

Nije se nastavilo u istom ritmu pošto smo za tri minuta videli samo 3 poena i to su bili poeni Džordana Lojda!

Izabranici Dejana Radonjića su odigrali lošu drugu četvrtinu, ali i dalje su održavali ogromnu prednost.

Nije delovalo da domaćin koji nema nikakav rezultatski motiv ima snage da ovo preokrene, pa je na poluvremenu bilo 20:50.

Ni u jednom trenutku meča se pobednik nije dovodio u pitanje, ali zakomplikovalo se u trećoj četvrtini, pošto su crveno-beli stali, ali nije bilo snage za preokret u redovima Zadra!

Igralo se u poslednjoj četvrtini sa osilacijama, Zvezda je pravila veliki broj faulova, u nekim momentima  je Zadar igrao dobro, ali Zvezda je postizala poene kada je to potrebno i potpuno zasluženo slavila!

Najefikasniji u pobedničkom timu jje bio trio Volden, Lojd i Dobrić sa po 16 poena, Lazić je pratio sa 11, dok je u domaćem timu najefikasniji bio Karter sa 13.

Crveno-beli će do kraja plej-ofa ABA lige imati prednost domaćeg terena. Sezonu su završili sa 23 pobede i tri poraza.

Zadar je sezonu završio na 11. mestu, sa 9 pobeda i 16 poraza.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading