POSLE TAJNOG SASTANKA EVROLIGAŠA: Tražila se OSTAVKA Bertomeua, a onda je došlo do RADIKALNE PROMENE!

Autor:

Sport

26.04.2021

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedam timova stalnih učesnika Evrolige su organizovali tajni sastanak na kome su iskazali nezadovoljstvo poslovanjem Đordija Bertomeua, a sada se takmičenje oglasilo zvaničnim saopštenjem!

RepublikaFoto: Tanjug
Đordi Bertomeu

Uprkos problemima sa kojim su se ove sezone susreli učesnici Evrolige, Bertomeu je ipak dobio podršku, iako se čak šuškalo o njegovoj ostavci.

Iako je španski biznismen označen kao jedan od glavnih krivaca za gubitke koje su neki klubovi pretrpeli u periodu pandemijske krize, ne samo da je ostao siguran na svojoj poziciji, već je dobio maksimalnu podršku svih klubova da nastavi dalje sa onim što radi. 

Kako je objašnjeno u šturom saopštenju Evrolige, svih 11 klubova su maksimalno posvećeni daljem razvoju takmičenja pod sadašnjim okvirima, ali i podizanju kvaliteta na sledeći nivo.

Jedina poznata novost u odnosu na dosadašnji rad Evrolige je da će 11 klubova sa decenijskom licencom biti dodatno integrisani u strukturu takmičenja, što će biti ozvaničeno na sledećem sastanku ECA.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading