DRIM TIM NE BI IMAO ŠANSE: Jugoslavija bi pobedila Ameriku

Autor:

Sport

26.04.2021

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacija Jugoslavije, kada bi ta država i dalje postojala, bi savladala selekciju SAD, tvrdi španska "Marka".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Dončić i Nikola Jokić

I vrapci na grani znaju da su igrači sa ovih prostora veoma talentovani za igru pod obručima, pa se "milion" puta otvarala baš ova tema.

Ljubitelji košarke se godinama već pitaju da li bi "plavi" predvođeni Nikolom Jokićem i Lukom Dončićem zaista mogli da se dostojno suprotstave najjačem Drim timu, a "Marka" veruje da bi to bio slučaj.

Prema mišljenju Španaca, reprezentaciju Jugoslavije činili bi:

Miloš Teodosić (Srbija), Goran Dragić (Slovenija), Vasilije Micić (Srbija), Bogdan Bogdanović (Srbija), Luka Dončić (Slovenija), Bojan Bogdanović (Hrvatska), Nemanja Bjelica (Srbija), Nikola Jokić (Srbija), Nikola Vučević (Crna Gora), Jusuf Nurkić (BiH), Dario Šarić (Hrvatska) i Nikola Milutinov (Srbija).

Da li je ovaj tim dovoljno dobar da pobedi igrače poput Lebrona Džejmsa, Stefa Karija, Džejmsa Hardena, Kevina Durenta, Kavaja Lenarda, Entonija Dejvisa, Demijana Lilarda, Rasela Vestbruka, Kajrija Irvinga, Džimija Batlera, Pola Džordža, Krisa Pola i ostalih na okupu?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading