(VIDEO) Umalo tuča Durenta i Vestbruka- prekinuta serija Majamija

Autor:

Sport

23.11.2017

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednička serija od 16 utakmica Bostona prekinuta je na gostovanju Majamiju – 104:98.

RepublikaFoto: youtube.com/DunkFest
Durent i Vestbruk

Hitse je sa 27 poena predvodio slovenački reprezentativac Goran Dragić, koji je zabeležio i četiri asistencije, kao i pet skokova. Vejters ga je pratio sa 26 poena i šest asistencija, dok je u ekipi Bostona Kajri Irving zabeležio 23 poena, tri asisstencije i tri ukradene lopte. 

Golden Stejt Voriorsi su poraženi na terenu Oklahome 91:108. U pobedničkom timu, gle čuda, istakao se Rasel Vestrbruk (34 poena, 9 skokova, 10 asistencija, 4 ukradene lopte), a pratili su ga Džordž (20 poena, 11 skokova), i Entoni (22 poena, 5 skokova). U poraženom timu bolji od ostalih bili su Stef kari sa 24 poena i Kevin Durent (21). 


Meč je obeležilo i konstantno verbalno koškanje Durenta i Vestbruka, koje je u jednom trenutku kulminiralo razgovorom "tet-a-tet".

Klivlend je očekivano bio uspešniji od Bruklina – 119:109. Lebron Džejms je obeležio meč sa 33 poena, šest skokova i pet asistencija, a pratili su ga Lov i Vejd sa 18 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading