HOĆE LI ZVEZDA SA PRVE POZICIJE U PLEJ-OF? Crveno-bele čekaju dva IZUZETNO TEŠKA gostovanja do kraja ABA lige

Autor:

Sport

18.04.2021

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Regularni deo sezone ABA lige se privodi kraju, pa tako i borba za što bolju poziciju u plej-ofu.

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Dobrić protiv Budućnosti

Mesto u doigravanju su već obezbedili Crvena zvezda i Budućnost, a za preostala dva se ravnopravno bore Igokea, Mornar i Cedevita Olimpija.

Crvena zvezda je pobedom nad Cedevita Olimpijom u Ljubljani, a istovremeno porazom Budućnosti od Mornara u Baru odjednom preuzela pol-poziciju kada je borba za prvo mesto u pitanju.

Do kraja regularnog dela sezone je ostalo da se odigra jedno kolo, uz tri zaostale utakmice.

U ovom trenutku Zvezda i Budućnost imaju po 21 trijumf, ali su crveno-beli upisali jedan poraz manje, pa ukoliko ostvare dve pobede u preostalim mečevima, u doigravanje će ući sa prve pozicije. Sa druge strane, Budućnost se nada jednom kiksu ekipe Dejana Radonjića, pošto bi onda zauzela prvo mesto, zbog boljeg međusobnog skora.

Crvenu zvezdu očekuju dva teška gostovanja do kraja regularnog dela sezone, na mestima gde je tim sa Malog Kalemegdana prošle sezone gubio. Crveno-bele prvo u utorak očekuje meč sa Krkom u Novom Mestu, a sedam dana kasnije će gostovati Zadru.

Na drugoj strani, Budućnost će biti slobodna i upisaće joj se pobeda od 20:0 nad Primorskom koja se više ne takmiči u ABA ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading