GOLEMAC SE PRIBOJAVA: Zvezda će biti još jača nego na prošlom meču

Autor: Tanjug

Sport

17.04.2021

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Cedevita Olimpije Jurica Golemac rekao je da njegov tim moram da odigra na visokom nivou ako sutra želi da pobedi Crvenu zvezdu.

RepublikaFoto: Starsport
Jurica Golemac

Cedevita Olimpija sutra od 17 sati u Ljubljani dočekuje beogradske crveno-bele u zaostalom meču 24. kola regionalne ABA lige.

- Pred nama je nova izazovna utakmica. Crvena zvezda će u nedelju biti jača nego što je bila u sredu, jer se Landri Noko vraća u tim. Moramo da iskoristimo utakmicu u Beogradu i da ispravimo greške. Moramo da smanjimo broj izgubljenih lopti, ali istovremeno moramo da budemo bolji u skok igri, da igramo fizički i da trčimo što je više moguće. Ako želite da pobedite Zvezdu, morate da igrate na najvišem mogućem nivou i da budete koncentrisani svih 40 minuta meča. Potrudićemo se da zabeležimo novu pobedu u Stožicama - rekao je Golemac za klupski sajt.

Biće to drugi susret dva tima u toku ove sedmice, pošto su u sredu u Beogradu igrali zaostali meč 11. runde, kada je posle dramatične završnice pobedu upisala Zvezda 82:81.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading