JOKIĆ JE BLIZU MVP-a: Legendarni Šekil O'Nil otkrio ko će BUKNUTI posle teške povrede Mareja!

Autor: Republika

Sport

16.04.2021

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih igrača svih vremena Šakil O'Nil tvrdi da je Denver i dalje opasna ekipa uprkos povredi djajnog beka Džamala Mareja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić i Džamal Marej

Kanađanin je doživeo užasnu povredu kolena zbog koje će pauzirati čak godinu dana sa parketa, taman kada je u Kolorado došao Eron Gordon i krenulo se u pobednički niz.

Čitava sportska javnost je Nagetsima davala ozbiljne šanse za ugrožavanja Los Anđeles Lejkersa, ali je povreda vrsnog poentera unela sumnju.

Šekil O'Nil je istakao da u sastavu Denvera ima još odličnih pojedinaca koji mogu da podignu nivo igara sa većom ulogom, što će doprineti rezultatima Nagetsa:

- Ne dižite ruke od Denvera. Džamal Marej je mnogo držao loptu u rukama i drugi talentovani momci nisu dolazili do izražaja. Njegovom odlaskom će svakako dobiti više prostora. Eron Gordon i Majkl Porter Džunior imaće mnogo više šuteva i prilike da pokažu šta znaju. Ako uhvate dobar ritam, i naravno uz "Džokera" koji je MVP kandidat nemojte tako lako odustati od Denvera - rekao je O' Nil u analizi na televiziji "TNT".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading