JOKIĆ TRLJA RUKE: Dolazi zamena za POVREĐENU ZVEZDU, igrač sa ŠAMPIONSKIM GENIMA

Autor: Republika

Sport

15.04.2021

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagetsi pošto-poto traže zamenu za Džamala Mareja koji je završio sezonu zbog povrede kolena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ostin Rivers u dresu Njujorka čuva Demija Lilarda iz Portlanda

Kanadski bek je bio udarna igla Nagetsa uz Nikolu Jokića i njegov gubitak je značajno spustio šanse ekipe Majka Melouna za nekim dubljim prolaskom kroz plej-of u izuzeno jakom Zapadu.

Denver namerava da dovede iskusnog igrača koji će pokušati da nadomesti ono što Marej pruža na terenu. 

Radi se o Ostinu Riversu, sinu trenera sa NBA prstenom Doka Riversa. Radi seo 29-godišnjem beku koji je bio deseti pik na draftu 2012. godine od strane Nju Orleansa.

Ostin je igrao je još za Los Anđeles Kliperse, Vašington Vizardse, Hjuston Rokitse i na početku ove sezone Njujork Nikse.

Niksi su ga trejdovali krajem marta u Oklahoma Siti Tander koji ga je potom otpustio. U Niksima je prosečno beležio 7,3 poena uz 2,2 skokova i 2 asistencije po meču.

Prosek u karijeri mu je 9,1 poena, 2,3 asistencija i 2,1 skokova. Najbolje partije pružao je u dresu Klipersa u sezonama 2016/2017 i 2017/2018 u kojoj je prosečno ubacivao 15,1 poena uz 4 asistencije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading