ŠOK ZA NAGETSE: Brutalna partija i TRIPL-DABL Jokića u SENCI neverovatnog PREOKRETA Bostona!

Autor:

Sport

11.04.2021

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Bostona savladali su Denver u gostima sa 105:87 posle neverovatne četvrte četvrtine!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić u duelu sa Markusom Smartom

Najbolji košarkaš NBA lige Nikola Jokić je upisao još jedanu maestralnu tripl-dabl partiju, postigao je 17 poena, a imao je i 10 skokova i 11 asistencija.

Denver je tri četvrtine igrao na visokom nivou, ali se onda potpuno raspao u četvrtom periodu u kojem je postigao samo osam poena, pa je Boston preokrenuo i stigao do pobede.

Jokić je loše otvorio utakmicu, šutnuo je samo dva puta u prvoj četvrtini i nije uspeo da se upiše u listu strelaca, ali je i pored toga sakupio po pet asistencija i skokova u ovom periodu igre. Igrao je Denver dobru odbranu i dozvolio Bostonu samo 16 poena u prvoj deonici, pa je prednost nakon prvih 12 minuta bila +11.

Jokić je u drugoj četvrtini konačno stigao do prvih poena, ali je posle 24 minuta igre imao svega tri koša, a Denver je vodio sa 51:45.

Jokić je odigrao maestralnu treću četvrtinu. U ovom periodu postigao je 14 poena, dodao pet asistencija i tako došao do 47. dabl-dabl učinka ove sezone. U trećoj deonici bio je nezaustavljiv, a igrao je i dobru odbranu. Upisao je i jednu blokadu.

Denver je na krilima Jokića čuvao prednost i imao plus 5 pred poslednjih 12 minuta.

Ipak, potpuno iznenada usledila je šokantna predsava Nagetsa, Boston je napravio seriju od 27:3 i stigao nadomak pobede. Jokić više nije upisao nijedan poen, ali je uspeo da stigne do tripl-dabl učinka. Na kraju pobeda Bostona i opomena za Nagetse pred nastavak sezone.

Denver je u poslednjih 12 minuta postigao samo osam poena i prekinuo niz pobeda.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading