ŠOKIRAO SVE: Radonjić IZNENADIO izjavom posle pobede nad Igokeom!

Autor:

Sport

11.04.2021

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić dao je zanimljivu posle trijumfa nad Igokeom.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Radonjić

Crveno-beli su velikim preokretom u poslednjoj četvrtini savladali tim iz Laktaša i ostali u trci za osvajanje prvog mesta u regularnom delu lige.

Ipak, sa tim se ne slaže Radonjić, koji smatra da se njegov tim ovim trijumfom približio osvajanju drugog mesta.

Bio je pravi derbi, meč dve ekipe koje su i pre utakmice znale da figuriraju za vrh. Oba tima su i dalje tu, samo mi imamo bolji raspored od njih. Ova utakmica je važna jer smo sada bliži tom drugom mestu u plej-ofu.

On je ocenio da je njegov tim u nastavku bio bolji i da je to bilo ključno.

- Imali smo solidan početak prvog poluvremena, ali nakon toga smo napadački bili slabi. Donosili smo loše odluke, čak i iz dobrih pozicija nismo uspeli da dođemo do realizacije. Tako da je Igokea stekla prednost. U drugom delu nas je odbrana držala. U napadu smo imali slične situacije kao u jednom delu prvog poluvremena, ali smo u završnici imali mnogo energije, koncentracije i velike želje i to nam je pomoglo da dođemo do važne pobede - zaključio je Radonjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading