ZVEZDA IMA IMPREATIV POBEDE: Radonjić je IMAO šta da kaže pred duel sa Igokeom!

Autor:

Sport

10.04.2021

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas utakmica sa ekipom koja ima izvanrednu sezonu u ABA ligi i Evropi, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejam Radonjić uoči utakmice protiv Igokee u 25. kolu ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Radonjić

- Mi moramo da budemo spremni da odigramo vrlo čvrstu utakmicu, da se borimo, da skačemo, da čitamo situacije u njihovoj odbrani - izjavio je Radonjić za klupski sajt.

Tim Dragana Bajića nalazi se u seriji od pet pobeda i trenutno ima skor 19-4, dok su crveno-beli dobili četiri od poslednjih pet mečeva i sa skorom 18-3 zauzimaju sam vrh tabele koja je i dalje nekompletna.


- Igre koje prikazuju tokom čitave sezone jasno ukazuju da ekipa Igokee zaslužuje da se bori za prvo mesto u regionalnom takmičenju. Imaju realno šanse za to, i da se bore za vrh, kao i ekipa Crvene zvezde. Samo tako možemo da dođemo dođemo do povoljnog rezultata - rekao je trener crveno-belih.

Utakmica između Zvezde i Igokee igra se u nedelju od 17 sati.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading