SENZACIONALNA VEST: Reprezentativac Srbije od leta u NBA, pravi se STRAŠNI TANDEM!

Autor:

Sport

09.04.2021

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Vasilije Micić će na kraju sezone napustiti Efes i okušati se u NBA!

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Srbije

Micić je odlučio da prihvati poziv Tandera koji su početkom decembra dobili prava na njega prilikom trejda igrača sa Filadelfijom, ugovor bi trebalo da bude potpisan na kraju sezone.

Micića je upravo Fila angažovala 2014. kao 52. pika na draftu, ali Vasa nikad nije zaigrao za Seventisikserse. Gradio je karijeru u Bajernu, Crvenoj zvezdi, Tofašu i Žalgirisu, da bi poslednje tri sezone izrastao u jednog od najboljih košarkaša Anadolu Efesa i, očigledno, želi novi izazov u karijeri.

Turski gigant mu je ponudio nastavak saradnje koja ističe na leto, ali je Micić odbio. Baš kao i predlog da se preseli u Real Madrid.

RepublikaFoto: Starsport
Vasilije Micić

Prema navodima specijalizaovanih sajtova, poput Sportanda, srpski bek će potpisati dvogodišnji ugovor sa Oklahomom i od naredne sezone igrati zajedno u timu koji se sve češće oslanja na Novosađanina Alekseja Pokuševskog.

Vasilije Micić ove sezone na parketima Evrolige prosečno beleži 16.4 poena i pet asistencija po utakmici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading