JEDINA PRAVA ISTINA: Zašto Nikolu Jokića NE VOLE sudije?!

Autor:

Sport

09.04.2021

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Nikola Jokić je prvi kandidat za titulu MVP-ija NBA lige, ali i dalje nema tretman sudija kao ostale NBA zvezde. A, zašto je to tako?

Nikola Jokić

Jokić je dominirao u okršaju sa San Antonio Sparsima, ali i na ovom meču je bila očigledna nenaklonjenost sudija srpskom asu...

Nikolin saigrač Džaval Megi misli da zna u čemu je problem, to jest šta mu nedostaje...

- Šta mu je potrebno da ima status zvezde i kod sudija? Šampionski prsten!- odgovorio je kao iz topa košarkaš Nagetsa.

Jokić je postigao 25 poena uz devet skokova i deset asistencija u pobedi nad Sparsima (106:96). Megi kaže da i pored toga sudije još oklevaju da ga zaštite.

- Ne čujete da momci koji su osvajali titulu imaju bilo kakvu žalbu na sudije. Mislim da sudije osećaju taj teret da se plaše da donesu odluku kada je reč o određenim igračima. Jokić je sjajan igrač, ali tehnički, nije još ništa osvojio. Nadam se da će se to promeniti i onda će i odluke ići u našu korist. Ipak, u većini slučaja, sudije odlučuju u korist 'boljih' timova- objašnjava Megi. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džaval Megi

Meloun je u jednom momntu potpuno igubio kontrolu i nasrnuo na sudije za šta je zaradio isključenje.

- Taj potez Melouna je bip zarazan, trebala nam je ta dodatna energija. On je pobednički trener i to se pokazalo u toj situaciji. Morali smo samo da budemo koncentrisaniji u tom delu meča, kasnije smo dodali gas- smatra Fakundo Kampaco.

Činjenica je da Denver ima tim za velika dela, a kada će stići do borbe za šampionski prsten, to ćemo tek videti...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading