ODIGRALI SMO DOBRE TRI ČETVRTINE: Jovanović REALAN posle poraza u Podgorici!

Autor:

Sport

04.04.2021

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čestitao bih ekipi Budućnosti i mom kolegi i prijatelju Dejanu Milojeviću na dobro odrađenom poslu. Oni znaju da su bili jako blizu polufinala Evrokupa, što sam im ja i želeo, rekao je trener Mege Vlada Jovanović posle poraza od Budućnosti u Podgorici (92:79) u derbiju 24. kola ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši trener Partizana Vlada Jovanović

- Igrali smo dobru utakmicu tri četvrtine, mislim da smo veći deo prvog poluvremena kontrolisali igru. Budućnost je tim koji zaista ima 12 igrača u rotaciji i svako od njih ima potreban kvalitet za ovaj nivo takmičenja. Mi smo bili u nešto skraćenijoj rotaciji nakon što je Skuči Smit nezgodno stao i iskrenuo zglob pa je njegovo igranje bilo na 50 posto. Sa tom rotacijom nismo bili u stanju da se odupremo Budućnosti - rekao je Jovanović na konferenciji za medije.

Ipak, kako je naveo, mora da bude zadovoljan sa prve tri čevrtine.


- Posle nismo uspeli da pariramo Budućnosti i koja je, posle ispadanja iz četvrtfinala Evrokupa, znajući Dejana, sigurno morala je da reaguje i da pokaže intenzitet kakav je pokazala danas - istakao je Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading