ZAŠTO ONDA NE IGRA? Neverovatna izjava trenera Dalasa posle dominacije Bobija Marjanovića!

Autor:

Sport

04.04.2021

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Dalas Maveriksa Rik Karlajl govorio je posle pobede Mavsa nad Vašingtonom o partiji srpskog centra Bobana Marjanovića koji dobija šansu na "kašičicu".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boban Marjanović

Marjanović je izjednačio svoj rekord ove sezone, postigao je 15 poena uz 12 skokova i bila je to njegova druga utakmica u dresu Maveriksa u kojoj je proveo 20 ili više minuta na terenu.

- Boban ima mnogo toga što mu se dešava u životu. Moraće da nas "uglavi" u svoj raspored snimanja reklama. Nije to lako, dobro je dok može da nas uklopi u taj raspored- našalio se Karlajl u izjavi posle utakmice.

Srbin ne dobija minutažu koju zaslužuje...

- On je veoma efikasan. Uvek tražimo situacije za koje mislimo da su dobre za njega i u tu nalazimo mesto za njega. Biće važan faktor u svakoj utakmici, koliko god je na terenu. Nije lako raditi ono što on radi. On je neumoran. Ostaće duže u teretani, igraće "jedan na jedan" sa nekim od naših momaka iz trenerskog osoblja ukoliko ne igra mnogo, kako bi održao ritam i kondiciju. Momak apsolutno voli da igra košarku, voli saigrači i oni vole njega.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading