OGLASIO SE I KOŠARKAŠKI KLUB: Crvena zvezda čuva sećanje na Marka Ivkovića

Autor:

Sport

21.11.2017

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnici košarkaškog kluba Crvena zvezda na trogodišnjicu smrti Marka Ivkovića položili su cveće na grob ubijenog navijača Marka Ivkovića Jagode.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs
Detalj sa jedne od utakmica Zvezde u Evroligi

Marko Ivković je ubijen 21. novembra 2014. godine u napadu na grupu navijača Zvezde u Istanbulu uoči meča Galatasaraja i Crvene zvezde u Evroligi, a sahranjen je tri dana kasnije na Bežanijskom groblju.

- Marko Ivković Jagoda ubijen je ubodima nožem na današnji dan 2014. godine, u unapred pripremljenoj zasedi na ulicama Istanbula. Crvena zvezda će na svaki način čuvati sećanje na Marka - navodi se u saopštenju na sajtu kluba.

Crvena zvezda od tada tradicionalno održava memorijalni košarkaški turnir navijača kao sećanje na Ivkovića, treći po redu održan je prošlog vikenda, a od februara 2016. kvalifikacioni juniorski turnir Evrolige u hali "Basket Siti" nosi ime "Marko Ivković".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading