DA LI JE OVO IKO DOŽIVEO? Legenda se ODREKLA PRIZNANJA zbog Jokića, pa poručila - dajte mu odmah MVP TITULU!

Autor:

Sport

31.03.2021

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleks Ingliš, najbolji strelac u istoriji Denvera oduševljen je Nikolom Jokićem i što se njega tiče on je već MVP, a prepustio bi mu i tutulu najboljeg u istoriji tima iz Kolorada.

Nikola Jokić

Ingliš je u dresu Denvera postigao 21.090 poena, ali mu ne smeta da se Jokić već sad smatra najboljim u istoriji Nagetsa.

- O, čoveče. On je uveliko tu, najbolji. Ja nisam taj koji je broj jedan. Pustiću da ljudi sami sude o tome i odluči svako za sebe, ali Jokić je već doprineo mnogo. I ako uspeju da osvoje titulu, to će biti mnogo više od onog što sam ja mogao da dam timu- kaže Ingliš za "Denver post".

Denver ima podosta igrača u Kući slavnih, ali Jokić ima najveću šansu za trofej MVP.

- Mislim da je ozbiljan kandidat. Ako se sa pažnjom pogleda njegov učinak, rekord je sjajan, bilo je perioda kada je nosio tim na način na koji je to radio Lebron Džejms, u svoje najbolje vreme. On je stvarno legitiman kandidat. Bez njega, Denver je dobar tim, ali sa njim u ekipi, imaju šansu da osvoje šampionat- smatra Ingliš.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleks Ingliš

Po mnogima, protivkandidati Jokiću za titulu MVP su Džejms Harden, Džoel Embid i Lebron Džejms.

Ingliš smatra da Jokić sada ima šansu jer je Harden tri nedelje van terena zbog povrede članka.

- Za mene, Jokić je MVP. Za Embida možete da kažete da je imao dobru godinu. Bio je povređen, van terena. Ne mislim da je imao takav uticaj na tim kao što je Jokić sa Denverom. Jedini koji može tu da mu parira je Lebron Džejms, ali i on ne igra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading