HAOS: Košarkaši Crvene zvezde u OGROMNOM PROBLEMU!

Autor:

Sport

30.03.2021

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenci su doneli odluku da ipak ne prekinu sportska takmičenja, ali pod određenim rigoroznim uslovima će sportisti moći da uđu na teritoriju te države, što ogroman problem pravi košarkašima Crvene zvezde!

RepublikaFoto: Starsport
Džordan Lojd i Ognjen Dobrić

Pre informacijama koje su se trenutno pojavila, Slovenci sada zahtevaju košarkašima Zvezde da na ulasku u zemlju pokažu PCR test iz jedne od zemalja Evropske unije, što će reći da oni iz Beograda nisu validni.

Kao solucija koja se nudi trenutno crveno-belima, pojavila se tada testiranje izvrše u Zagrebu i tu sačekaju rezultate, kako bi nakon toga produžili ka odredištu. Naravno, to je znatno komplikovanije imajući u vidu da je ove nedelje planiran dupli program Evrolige.

Sva tri slovenačka kluba na Jadranu – Cedevita Olimpija i Krka u prvoj ABA ligi, te Helios Sunsi u drugoj dobili su mogućnost da se takmiče, ali će se za goste priznavati samo testovi iz Evropske unije. To Helios neće brinuti, jer se plej-aut igra u Podgorici, ali će problem imati u Ljubljani i Novom Mestu.

RepublikaFoto: Starsport

Ako ova odluka ostane na snazi, što je sada već veoma verovatno, to znači da će Zvezda morati znatno ranije da krene na testiranje u Zagreb, čime će izgubiti dragoceni dan odmora za veliki derbi protiv Zmajeva. A duel je sam po sebi veoma važan u borbi za prvo mesto na kraju sezone ABA lige.

Meč Crvene zvezde i Cedevita Olimpije je zakazan za nedelju u 17 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading