DA LI JE MICIĆ NAJBOLJI BEK U EVROPI?! Još jedan MVP trofej za sjajnog Srbina u Efesu!

Autor:

Sport

27.03.2021

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vasilije Micić odigrao je još jedan senzacionalan meč u Evroligi za Anadolu Efes, posle čega je sanzao da je dobio i nagradu za MVP-a od Evrolige.

RepublikaFoto: Starsport
Vasilije Micić

Srpski plejmejker odigrao je savršenu utakmicu protiv Panatinaikosa, posle čega je Vasilije Micić treći put ove sezone, a šesti put u karijeri proglašen je za MVP-ja nedelje u Evroligi.

Organizator igre Efesa blistao je u Atini protiv Panatinaikosa (85:65), a pored ovog laskavog priznanja u najužem je krugu igrača za dobijanje zvanje MVP marta.

Srpski plejmejker je na šestoj utakmici u nizu stigao do dvocifrenog učinka. Imao je Vasilije Micić savršen šuterski dan protiv Panatinaikosa, blista tokom celog marta, a grčkom timu je ubacio 21 poen (8/10 iz igre, 1/2 za tri), podelio je sedam asistencija i sakupio četiri skoka za indeks 30.

RepublikaFoto: Starsport
Vasilije Micić

Do istog broja indeksnih poena stigao je Najdžel Hejs iz Žalgirisa, ali je Litvance u Žalgirio areni nadigrao Makabi. Najdžel Hejs je meč završio sa 24 poena, pet skokova i tri ukradene lopte. Micića i Hejsa sa 28 indeksnih poena prate Nikola Mirotić, Ahile Polonara i Džordan Miki.

Vasilije Micić je krajem prošlog meseca postavio rekord karijere protiv Fenerbahčea. Srpski plejmejker je ubacio 37 poena, a od tada ima prosek od 21,8 poena, 5,2 asistencije i 3,8 skokova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading