VELIKI HENDIKEP: Najbolja košarkašica Srbije odlazi u PENZIJU - vreme je za KRAJ!

Autor:

Sport

26.03.2021

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpkinja donela odluku i saopštila je putem društvenih mreža.

RepublikaFoto: Starsport
Sonja slavi sa reprezentativkama Srbije

Jedna od najboljih srpskih košarkašica Sonja Vasić, devojački Petrović, saopštila je putem Instagrama da će otići u penziju posle Olimpijskih igara.

Želela bih da se zahvalim svakom od pet klubova koji su mi dali priliku da ih predstavljam, svoje korene i sebe. Bia je velika čast nadmetati se sa i protiv najboljih na svetu. Vreme je za kačenje patika o klin, posle Olimpijade u Tokiju završavam svoju profesionalnu košarkašku karijeru dugu 17 godina. Naravno, do kraja sezone ima još puno utakmica i borbe za moj klub. Leto će kao i uvek biti posebno, obući ću opet nacionalni dres i sa mojim omiljenim saigračicama još jednom probati ispisati istoriju - poručila je Sonja, pa podvukla:

- Jedno je sigurno, uživati dok traje - jasna je Sonja Vasić.

Podsetimo, Sonja Vasić (32) je imala brojne probleme sa povredama, koje su je omele da pruži još više, a sa selekcijom Srbije je osvojila srebro na OI u Riju, kao i zlato i bronzu na Evrobasketu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading