DA LI SADA NAGETSI MOGU DO TITULE?! Vučević pomaže Jokiću, DINAMIČNI DUO STIŽE U DENVER!

Autor:

Sport

23.03.2021

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tražili su, tražili, pa deluje kao da su Nagetsi konačno i pronašli savršen trejd kako bi iskoristili najbolju sezonu u karijeri Nikole Jokića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić u duelu sa Nikolom Vučevićem

Kako prenosi "Hups hajp", Eron Gordon i Evan Furnije na pragu su trejda u Denver!

Vagao je Majk Meloun da li vredi trejdovati neke od mladih ali nedokazanih momaka iz tima, kao i Gerija Herisa, pa je shvatio da je "sada ili nikada" za Nagetse, čime je otvorio vrata za potencijalno bombastični trejd o kome se sve češće priča.

Naime, Denver bi Nikoli Vučeviću u Orlando poslao Herisa, Milsapa, Ar Džeja Hemptona, Bol Bola i zaštićeni pik prve runde, za koje bi vratili Furnijea u ekipu i doveli jednog od najboljih kucača u NBA u Gordonu.

Gordon, 4. pik na draftu 2014, kada je izabran i Jokić, celu karijeru proveo je u Orlandu, ali sa njima nikada nije stigao dalje od prve runde plejofa, pa je osetio da je vreme za promenu.

Medžik je među najgorim timovima u ligi ove sezone, odlučili su potpuno renoviraju ekipu, pa je rastanak neminovan.

Orlandu će pomoći činjenica da Gordon igra možda i najkompletniju sezonu u karijeri, pa bi pored "Džokera" mogao da izraste u dominantnu silu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eron Gordon

Evan Furnije dobro je poznat mnogima u Koloradu, pošto je od 2012. do 2014. nosio dres Nagetsa.

Reprezentativac Francuske od tada se razvio u jednog od najboljih snajpera u celoj ligi, čak je sposoban i da kreira za saigrače, a ukoliko pored Jokića osvoji prsten, bez sumnje će mu biti gušt što je uspeo tamo gde čovek zbog koga je prvobitno i trejdovan, Geri Heris, nije.

RepublikaFoto: Starsport/Xinhua News Agency
Evan Furnije u dresu Francuske

Veoma je visoka cena Medžika za svoje najveće zvezde pored crnogorskog Ol-stara, ali je ovo trejd iz snova za tim koji se vrti oko Nikole Jokića, pa se u Denveru nadaju da će uspeti u pregovorima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading