ČEKA NAS SPEKTAKL: Partizan i Crvena zvezda u istoj grupi Evrolige!

Autor:

Sport

23.03.2021

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda će i ove godine biti organizator tradicionalnog kvalifikacionog juniorskog turnira Evrolige ”Adidas Next Generation Tournament Marko Ivković”.

RepublikaFoto: youtube.com/Consilier
Ilustracija

Ovo će biti deseti turnir u nizu koji će se održati u organizaciji Evrolige i Crvene zvezde.

Tokom predstojećeg vikenda, od petka do nedelje (26.3. – 28.3) za mesto na završnom turniru u Kelnu, i trofej pobednika boriće se osam timova.

To su ekipe Makabija iz Tel Aviva, Kluža, Partizana, Cedevita Olimpije, Mege SoccerBet, Budućnosti, Lokomotive Kuban i domaćina i organizatora turnira Crvene zvezde.

Ekipe su podeljene u dve grupe. U grupi A nalaze se ekipe Makabija, Kluža, Partizana i Crvene zvezde, dok se u grupi B nalaze ekipe Mege, Budućnosti, Lokomotive Kuban i Cedevita Olimpije.

Turnir u petak zvanično otvaraju u 10 časova ekipe Crvene zvezde i rumunskog Kluža, dok je nakon dvodnevnih borbi za plasman na tabeli po grupama, nedelja rezervisana za utakmice koje će odrediti konačan plasman i pobednika turnira. Finalni meč igra se od 20 časova.

Takođe, tradicionalno u pauzi između utakmice za treće mesto i velikog finala, održaće se takmičenje u brzom šutiranju trojki i zakucavanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading