KAD BI SE NJIH DVOJICA PITALI JOKIĆ BI BIO MVP: Strašne reči o srpskom asu obišle Ameriku!

Autor:

Sport

20.03.2021

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as Nikola Jokić je prvi kandidat za prestižno priznanje najkorisnijeg igrača NBA, a u Denveru nemaju dilemu kome bi MVP priznanje trebalo da ode.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić i Majk Meloun

Tandem Marej - Jokić je režirao nestvaran preokret protiv Čikago Bulsa, a posle meča su trener Denvera Majk Meloun i sam Marej progovorili o MVP trci.

 - Postoji mnogo priča oko MVP-ja, Nikola je lider u mnogo stvari. Nikola je MVP sezone! Očigledno je da sam pristrasan zato što ga volim, ali pogledajte njegove brojke. Ako neko pita šta je sa njegovom odbranom, objasniću da se radi o najkorisnijem igraču. On je ogroman talenat. Koliko igrača ima toliki uticaj na meč na mnogo nivoa svake večeri?- pitao je trener Majk Meloun.

Isto razmišlja i košarkaš Džamal Marej.

- Da, da, apsolutno. Nikola Jokić je MVP! Svake večeri dominira, igra kao da je plejmejker u trenutku dok su trojica plejmerkera na terenu. Pogledajte brojke, skoro svaki put ima tripl-dabl. Vodi u svim tim parametrima. I protiv Bulsa je imao svoj šou- rekao je Marej.

Nikola Jokić ove sezone u proseku beleži 27 poena, 11.2 skoka i 8.6 asistencija po utakmici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading